Vleermuizen Bataljon

Op de EWW heb ik gebruik gemaakt van eenheden vleermuizen, echter had ik niet de daarvoor bestemde figuurtjes. Mijn eenheden bestonden dus uit verschillende formaten vleermuizen, carrion birds, carrion crawlers en allerlei ander klein grut wat in mijn optiek door ging voor twee eenheden van 16 vleermuizen...

Mijn tegenstander, Sylvester, was (op z'n zachts gezegt) mild verbaast. Dus! Hier zijn ze dan, om elke discussie, bijvoorbaat, te weerleggen mijn eenheden (ha, een bataljon!) vleermuizen. Gekocht van Daniel voor een tientje, een Fellbat en een biertje.

Vaandel

Het maken van een vaandel kan een ingewikkeld werkje zijn. Ook hierin is Google your friend... Zoek in afbeeldingen naar een plaatje dat je gaat bevallen voor een vaandel of banier. Denk eraan dat er ook een gespiegelde versie van het plaatje gemaakt moet worden voor de achterkant. Bij een banier hoeft dat dus niet (spreekt weer voor een banier, maar goed...)

Ik heb eventjes gezocht en kwam uit op deze van een keltische hond, en ik zag dat 't goed was. Ziet er ingewikkeld uit, maar is nog goed over te schilderen.

 

Vaandel

Voetjes

Deze pagina is aangepast op